Tvrtka APR d.o.o. prepoznala je probleme Hrvatskih poduzetnika koji veliku količinu vremena provode u zapetljanom sustavu birokracije, papirologi i financija pri čemu gube fokus na svoje primarno poslovanje.

Galileo Prodaja je poslovna aplikacija koja je nastala upravo iz potrebe da se smanji količina vremena koju se do sada trošilo na papirologiju.

Jednom podešeni sustav Galileo Prodaja je praktično automatizirani sustav kroz koji u svega nekoliko klikova možete izraditi račun ili ponudu te ih automatski ga poslati Vašem klijentu bilo da mu ih dostavljate putem e-Računa, eDokumenata ili putem maila.

Ukoliko imate poterbu za izradom veće količine računa kao što su paušalni mjesečni  računi za Vaše usluge  Galileo prodaja ima jedinstveni sustav automatike generiranja računa putem unešenih ugovora te možete doslovno izraditi stotine računa u svega nekoliko sekundi.

Kada dođe vrijeme za komunikaciju s Vašim knjigovodstvom Galileo Prodaja Vam omogućava da u svega nekoliko klikova pošaljete sve Vaše izlazne fakture Vašem knjigovodstvu putem maila.